Design News

Banner

More Articles

Автомобили
Новата Лада подготвена за Западна Европа
By

Кросоверот Лада 4×4 од новата генерација, на кој работи АвтоВАЗ, може да предизвика интерес кај европските љубители на ваков вид автомобили. Како што забележува британскиот…