Browsing: Култура

Култура
“Bohemian Rhapsody” е најпродаваниот биографски филм со заработка од 900 милиони долари
By

Филмот “Bohemian Rhapsody” стана најпродаваната адаптација на музичка биографија кога во неделата ја надмина заработката со 900 милиони долари од продажбата на карти во кино…

1 2 3 14