Browsing: Интересно

Интересно
Гоце Митевски ја дигитализираше „Бушава азбука“
By

Гоце Митевски самостојно, без финансиска помош, и со многу труд го дигитализираше најомиленото македонско едукативно издание „Бушава азбука”. https://gocemitevski.github.io/bushava-azbuka/ Оваа компјутерска презентација е изработена од…

1 2 3 38