Browsing: НА КРАТКО

НА КРАТКО
ДВОЈКА
By

Да правиш нешто по втор пат… Да добиеш двојка… Да си втор… Бројот два никогаш не ми се допаѓал. Со задоволство прифаќам трето место…

НА КРАТКО
Едноставни времиња
By

Ајде сега, иако за прв пат, на кратко. Едноставни времиња. Звучи одлично. Звучи лесно, полетно. Звучи како се да е возможно. Ха… Да, супер…