Browsing: Вести

Вести
Америка доби нов милијардер
By

Падна најголемата премија на американските игри на среќа во износ од 1,6 милијарди долари, откако беа извлечени добитните броеви за премијата на лотаријата „Мега милиони“.…

1 87 88 89