Browsing: Вести

Вести
ДРЖАВНИОТ СЕКРЕТАР И ПОРАНЕШЕН РАКОВОДИТЕЛ ВО МИОА ОСОМНИЧЕНИ ЗА ПОТКУП
By

Државниот секретар во Министерството за информатичко општество и администрација Јахи Јахија и поранешен раководител на одделение во истото Министерство со иницијали Ј.Г. (52) се сомничат…

1 2 3 4 89