Browsing: Вести

Вести
Лупевска: Луѓе од власта заедно со една телевизија земаат рекет од фирми
By

Снежана Лупевска Созан во вечерашното интервју со лидерот на опозицијата Христијан Мицкоски изјави дека во медиумите има натписи каде што одредена група заедно со одреден…

1 2 3 89