Човек влегува во канал додека зјапа во неговиот мобилен телефон

0

Веројатно не е мудро да зјапате во екранот на мобилниот телефон цело време.

На ова не мислел еден човек кој дефинитивно требало да внимава на овој совет пред да биде снимен како паѓа во канал бидејќи бил деконцентриран од неговиот телефон.

Маѓепсаниот човек безгрижно шетал по тротоар, пред да се сврти кон каналот – сепак, бидејќи е покриен со лисја, тој го заменил за дел од патеката и паднал директно во студената вода.

За среќа, двајца минувачи истрчале да го спасат и го извлекле поплавениот човек од водата.

Share.

About Author

Остави коментар

Skip to toolbar

Powered by themekiller.com