Фејсбук ќе дозволи да ги избришете пораките по испраќањето

0

 

Социјалната мрежа „Фејсбук“, веќе од април 2019 година ќе им даде време на корисниците да размислат и да одлучат дали пораката што ја испратиле на Месинџер треба да се избрише или не.

Оваа функција се споменува во новата верзија 191.0 на ИОС уредите, во описот на апликацијата „Фејсбук Месинџер“ . Корисниците ќе добијат 10 минути можност да ја избришат веќе испратената порака или фотографија.

За споредба, апликацијата „WhatsApp“ која исто така ја основа Марк Закерберг, им дава можност на корисниците да ја избришат пораката до еден час.

Share.

About Author

Остави коментар

Skip to toolbar

Powered by themekiller.com