Совршената апликација за сите љубители на филмови

0

Веќе се наближува крајот на 2018 година, која означи уште еден одличен успех за филмската индустрија. Извонредни филмови ги надминаа нашите очекувања, па додека филмските продуценти си ја завршуваат својата работа беспрекорно, наше е само да го пренесеме класичниот филмски маратон на сосема ново ниво.

Клучот за добра филмска ноќ е кога вие и вашите другари ќе се соберете во една соба заедно. Тоа е најважниот дел на целата работа.

Во денешно време, повеќето од нашите социјални интеракции се одвиваат онлајн. Постојаните напредоци на технологијата ја одземаат нашата потреба да зборуваме лице в лице.

Што ако се искористи моќта на филмот да го вратиме тоа чувство за дружење? Старомоден собир на пријатели кои некогаш, носеле толку многу сеќавања и смеење?

„Рилхост“ ( анг. Reelhost) има цел да ги поттикне тие социјални интеракции преку заедничката љубов кон филмот. Премисата на апликацијата е едноставна, биди домаќин на филмска ноќ и покани ги луѓето со кои делите еднаква љубов кон филмови да ви се придружат во гламурозен скрининг во вашата соба.

Користејќи „Рилхост“, корисниците можат да бараат филмски сесии што се случуваат во близина, да изберат кој е по нивен вкус

Share.

About Author

Остави коментар

Skip to toolbar

Powered by themekiller.com