Browsing: Интересно

Интересно
Балкан и се е можно!
By

На Фејсбук кружи една интересна снимка на која српската пејачка Сандра Африка пее „Еј Ше(н)ки, Ше(н)ки, тако ти Алаха“, додека спомнатиот Шенки ја кити со…

1 2 3 4 5 30