Работи што никогаш не треба да ги пребарувате онлајн

0

 

  1. Вашите симптоми

Постојат многу веб-сајтови со таква содржина, и, се разбира, повеќето од нив не се управувани од медицински професионалци. Гледањето на значењето на вашите симптоми на интернет само ќе ве натера да се чувствувате полошо и испаничено. Ако имате какви било здравствени проблеми закажете посета на вистински лекар.

  1. Ништо „криминално“

Добро, ова е сериозно. Може да се пребарате, на пример, „како да направите бомба“ или „како да направите амфетамини“ од љубопитност, но имајте на ум дека службите за безбедност и контрола на дрога секогаш ги следат овие видови пребарувања и вашата IP адреса може се појави во таква база на податоци.

  1. Рак

Ова е случај кога помалку знаете, толку подобро спиете. Има толку многу видови на оваа болест, а повеќето од нив се јавуваат со симптоми кои можат да бидат многу чести за други безопасни состојби.

  1. Кожни состојби

Постојат многу болести поврзани со кожата, а повеќето од нив изгледаат навистина лошо и крајно вознемирувачки.

  1. Вашето име

Ако го пребарате вашето име, најверојатно нема да ви се допаднат резутатите – лоши фотографии од вас, застарени информации, ирелевантни содржини. Секако дека ќе сакате да го избришете сето тоа, но не е едноставно. Затоа е подобро воопшто да не го пребарувате.

  1. Отстранување на црнките

Ова дефинитивно нема да ве исплаши, но ќе ви одземе многу време. Нема да можете да престанете со отстранувањето на црнките! Тоа предизвикува незаменливо задоволство за многумина, па ве советуваме да се држите подалеку од таквите пребарувања.

  1. Породување

Процесот на раѓање е многу вознемирувачки. Особено е опасно за жените да гледаат, бидејќи дури може и да ги обесхрабрат од тоа воопшто да имаат деца!

Share.

About Author

Остави коментар

Skip to toolbar

Powered by themekiller.com