Промоција на романот „Исповед“ од Томе Мешковски-Мешко

0

 

На 31 октомври, со почеток во 18,30 часот, во Кафе –пицеријата „Кремисимо“ во Скопје ќе се одржи промоција на романот „Исповед“ од Томе Мешковски-Мешко. Најновото прозно дело на Мешковски е крими роман инспириран од вистински настан, идентично како што настанале и претходните пет потпишани книги од Мешковски.

За уредувањето на книгата, дизајнот на кориците, лекторирањето и печатењето се погрижија Драган Таневски, Срѓан Ивановиќ, Александар Мешковски, Елена Боцевска и печатницата „Графоден“, додека романот може да се набави во книжарниците на „Топер“ и на https://kupikniga.mk/product/devitsi-i-voltsi/ .

Share.

About Author

Остави коментар

Skip to toolbar

Powered by themekiller.com