Browsing: Музика

Музика
Кабаре-верзија на Жељко Јоксимовиќ за новогодишно расположение во Скопје
By

И покрај постојаните „преиспитувања“ на потребата за славеничко одбележување на Новата година, популарниот српски музичар Жељко Јоксимовиќ не се откажува од идејата и упорноста за…

Музика
Хумани Фрајли
By

Српската група Фрајле утре ќе гостува во Скопје, поточно ви ТЦ Рамстор, во дуќанот за накит „Ребека“, каде што ќе ги потпишува нивните цедеа „Љубав…

1 2 3 6