Моника Белучи ужива во новооткриената слобода

0

 

Во серијата „Десет процентиМоника Белучи (54) игра улога на жена која бара маж за да се отргне од самотијата. Белучи вели дека за неа е многу забавно да создава привид дека инспирацијата е самата таа, но серијата е сепак фикција.

Таа открива дека нашла за неа нормален маж, дека се заедно извесно време и меѓу нив се се одвива добро. Но, за неа е тешко да го формулира зборот нормален.

Популарната актерка меѓу другото  го споделува со јавноста фактот дека на 54 години прекрасно се чувствува во моментот на своето освојување на новооткриената слобода.

„Имам кариера, се што сега доаѓа ми е бонус. Благодарна сум дека животот продолжува натаму. Ги одгледав ќерките, почнаа да растат. Имаат 14 и 8 години и веќе стануваат самостојни. Но, дали мажите ја разбираат таа одговорност? Кога одам на родителска средба гледам дека 90% од родителите таму се жени“.

Share.

About Author

Остави коментар

Skip to toolbar

Powered by themekiller.com