Мистериозни тунели кои го поврзуваат Антарктикот и Австралија

0

Нил Еванс, кој е автор на каналот на Јутјуб – „Disclose Screen“, направи интересен заклучок, кој ќе ве остави без зборови – присуството на тунели на дното на океанот што ги поврзува Антарктикот со Австралија и Аргентина. Во програмата „Гугл Ерт“, Нил го отстранил слојот на вода и забележал дека постојат стотици правци, кои според негово мислење, потекнуваат од „ледениот континент“.  Некои линии, откриени од Еванс достигнуваат до Зелениот континент и Јужна Америка.

Во коментарите под видеото, корисниците на Јутјуб, не го кријат нивното изненадување: „Ова е лудило, како  некој да копа подземни тунели“, – пишува еден од нив. Друга додаде: „Овие линии дефинитивно не можат да бидат од природно потекло. Тие изгледаат премногу прави“.

„Ние гледаме што всушност има на или под морското дно. Едно е сигурно: природата не создава прави линии“.

Share.

About Author

Остави коментар

Skip to toolbar

Powered by themekiller.com