Интересни модели и уште поинтересен избор на манекенки

0

„Зарем секој од нас не е Феникс? Со секој нов почеток на денот со секое ново будење?
Ете токму во тие моменти од некоја пепел летнува птица за која низ призмата на модата ќе зборува ревијата на Сара Реџиќ“.

Ова беше најавата за втората вечерашна ревија на затворањето на есенскиот Моден викенд Скопје 2018/2019, зад која стои авторскиот потпис на Сара Реџиќ.

Младата креаторка, исклучително многу активна и присутна на модните збиднувања кај нас и овојпат остана доследна на себе си и понуди интересни парчиња. За публиката посебно интересен беше изборот на манекените кои ги носеа креациите, бидејќи дел од нив беа нови ликови кои не ги гледаме често во вакви прилики.

Share.

About Author

Остави коментар

Skip to toolbar

Powered by themekiller.com