ЗОШТО МЛАДИТЕ МАЖИ САКААТ ПОСТАРИ ЖЕНИ?

0

 

Иако во нашето секојдневие се одобрува повеќе врска помеѓу стар маж и млада жена, во последно време се поголем број двојки се во обратна ситуација.Зошто мажите сакаат постари жени направени се многу истражувања,кои ги откриле пресудните фактори.

1.Зрелоста и искуството

Зрелоста и самодовербата која постарите дами ја внесуваат во врската со мажите создава чувство на комфор.Младите жени се склони на менување на мислење што мажите често не го сакаат,додека оние постарите раководат со врската како со добар деловен проект Со оглед на големите животни искуства ја негуваат слободата и развојот на младиот партнер во врската.

2.Вкусот на забрането овошје

Никогаш не била прифатена врската помеѓу помлад маж и постара партнерка.Но токму тоа ги привлекува мажите.

Природна е тенденцијата да се има нешто до кое лесно не може да се дојде.

3.Независност и неоптовареност со бракот

Постарите жени се реализирани во работна и финансиска смисла,што во потполност го намалува товарот на партнерот,кој инаку има проблем и грижа како ќе продолжи во иднината.

Share.

About Author

Остави коментар

Skip to toolbar

Powered by themekiller.com