Внимавајте, овци на патот

0

Фотографијава е направена на само два километри од центарот на Скопје, на меѓународниот магистрален пат што води кон Косово. Непосредно пред семафорите на улицата „Словенечка“ ова стадо овци ја минува магистралата, стопирајќи го сообраќајот за неколку минути.

Share.

About Author

Остави коментар

Skip to toolbar

Powered by themekiller.com