Browsing: Вести

Вести
МЗШВ: Да се внимава при активности во нивите и шумите поради опасност од пожари
By

Временските услови кои се значително погодни за појава на пожари на отворен простор, на земјоделски површини и во шумските предели, покрај огромната штета кај земјоделските…

1 2 3 60