Сaленто

By

Во периодот од 09 до 14 фебруари на територија на регионот Пуља, поточно најјужниот дел, Саленто, се одржаа едукативни работилници,…


Низ објективот

Design News

Banner

Сaленто

By

Во периодот од 09 до 14 фебруари на територија на регионот Пуља, поточно најјужниот дел, Саленто, се одржаа едукативни работилници,…

More Articles

Автомобили
Десетте најдобри дизајнерски остварувања во 2016
By

Во денешно време, кога автомобилите изгледаат постојано исти заради барањата за безбедност, начинот да се истакнеш лежи во вниманието на деталите. Американската автомобилска библија C…