Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ТРИ НАЈВАЖНИ ЉУБОВНИ ЛЕКЦИИ

0

Понекогаш треба да помине многу време како конечно да сфатиме што всушност сакаме од љубовта и какви се облиците на однесување,во врската се прифатливи, а на кои треба да реагираме.Некогаш и жените доцна учат.

1.Немојте да велите ‘‘да‘‘ ако сакате да речете ‘‘не‘‘

Во љубовната врска често правиме иста грешка – глумиме.Запаметете дека компромисот не е решение,ако поради тоа се чувствувате несреќно.Немојте да се согласувате со работи,кои ве прават длабоко незадоволни,немојте да глумите дека сте среќни ако не сте.

Во секој момент на врската бидете автентични и свои,бидејќи само на тој начин можете да постигнете вистинска љубовна среќа со партнерот,кој ќе ја види Вашата вистинска личност,а не онаа креирана посебно за него.

2.Вашата љубов не може да го измени мажот

Додека тој сам не се освести и почувствува потреба за промена, ја нема таа љубов (без оглед колку е таа силна) која ќе го натера да се промени.Промените можат да бидат условени и од надворешни фактори,но всушност доаѓаат одвнатре.

3,Љубомората и посесивноста не се знаци дека Ве сака

Многу жени љубомората и посесивноста ја доживуваат како потврда дека на мажите сте им навистина важни.Нормалната доза на љубомора сосема е нормална во врската.Меѓутоа,кога мажот постојано Ве контролира,сака да го знае секој твој чекор,Ви брани комуникација со другите-тоа е знак дека неговата љубомора не е наивна и здрава.

Share.

About Author

Остави коментар

Powered by themekiller.com