Рскош, луксуз и моќ – H20 International 2016

0

Повторно ве пренесуваме преку Океанот, во градот Оушн Сити, во Мериленд на годинашнава изложба H20 International, која се одржа на крајот на октомври.

Во палетата на луксузни, моќни и чудни автомобили кои ве оставаат без здив и едноставно ве предизвуикуваат да ги кренете веѓите, па и да воскликнете, тешко може да се сетиме за бренд кој не е присутен. Повеќето од нив се во склад со „стенс“ трендот во тјунингот – исчистена надворешност, убави рамки и ниска суспензија. Овие промени и стар автомобил го претвораат во модерно возило.

Share.

About Author

Остави коментар

Powered by themekiller.com