Browsing: Интересно

Интересно
Внимавајте, овци на патот
By

Фотографијава е направена на само два километри од центарот на Скопје, на меѓународниот магистрален пат што води кон Косово. Непосредно пред семафорите на улицата „Словенечка“…

Интересно
Кралот и кралицата на Шпанија ги однесоа своите ќерки  на првиот училишен ден
By

Кралот Фелипе и кралицата Летиција од Шпанија, како горди родители, ги однесоа своите ќерки  на првиот училишен ден. Кралското семејство им се придружи на останатите…

1 2 3 12