Мултифункционална паметна маса (Видео)

0

Во повеќето домови луѓето имаат потреба од неколку различни маси – таква за јадење, кафе масичка, за прием на гости…

Но не сите имаат место за толку многу маси и токму за такви мали со димензии на домовие измислена е извонредна иновацијата наречена „паметна маса“. Таа е дело на дизајнерско студио Ozzio Italia и се нарекува Ozzio Newood.
Цената воопшто не е ниска. Ozzio Newood се продава за 3.200 долари, но навистина треба да погледнете што добивате за тие пари?

Share.

About Author

Остави коментар

Powered by themekiller.com