Browsing: Музика

Музика
Дојде Времето на Дани
By

Дојде времето и на наградената макфестовска тема на Дани со наслов „Време“! Дојде времето да се погледне емотивната видеоприказна која Дани реши на својата публика…

Музика
Шакира го промени изгледот
By

Колумбиската пејачка Шакира пее од нејзината 15-годишна возраст и од нејзиното појавување, таа секогаш изгледаше исто – природно лице без многу шминка, совршено затегнато тело…

1 2 3 7