Женски разговори (I дел)

0

15 РАБОТИ КОИ СЕ ПОТЕШКИ ОТКОЛКУ ШТО ИЗГЛЕДААТ

1. Да зборуваш за секс
2. Да изгледаш убаво во фармерки
3. Да бидеш шеф
4. Да скијаш на вода
5. Да носиш високи потпетици
6. Да признаеш дека си погрешила
7. Да веруваш во тоа
8. Да се опуштиш
9. Да знаеш кога е крај
10. Да побараш пари на заем
11. Да си го чекаш редот
12. Да направиш добра крупна фотографија
13. Да се грижиш за градината
14. Да го напуштиш семејниот дом
15. Да го напуштиш него

Share.

About Author

Остави коментар

Powered by themekiller.com